Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. μας προσκαλούν να ενώσουμε δυνάμεις για το συνάνθρωπο

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018, 5:00 μμ, Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού

Το Εθελοντικό Σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. προσκαλεί όλες τις εθελοντικές ομάδες – φορείς και συλλογικότητες της πόλης σε μια κοινή συνάντηση με στόχο την δια ζώσης γνωριμία την ανάπτυξη συνεργατικών μεταξύ τους δυναμικών καθώς και την επιπλέον δικτύωση.

Κατόπιν πρωτοβουλίας της ομάδας, ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, επιθυμώντας να αποτελεί κοινό τόπο συνάντησης ομάδων – φορέων και συλλογικοτήτων που δρουν με γνώμονα την αλληλεγγύη και στοχεύουν στην όσο το δυνατόν ολόπλευρη στήριξη των συμπολιτών μας σε ανάγκη, παραχωρεί την αίθουσα «Οδυσσέα Ελύτη» για την πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής.

Στόχος; Να παρευρεθούν ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής αλληλεπίδρασης με την κοινωνία,την προσφορά & την αλληλεγγύη. Πιο συγκεκριμένα, με την διανομή αγαθών, προσωπικών ειδών υγιεινής, σχολικών ειδών, ρούχων, μαγειρευτού φαγητού,

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 8-9-2018 και ώρα 17:00 στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε αυτή την όμορφη μέρα την αφετηρία για μία κοινή σύμπλευση με στόχο την στήριξη προς τον συνάνθρωπο.

Όλοι μαζί γινόμαστε ένα!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 7-9-2018.

Τηλέφωνο: 6992185807 και στο info@ataxtoi.gr

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια