Ηράκλειο

Η Βιάννος ετοιμάζεται για... ρετουσάρισμα με την υπογραφή της Περιφέρειας

188.000 ευρώ για βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Δήμο Βιάννου

Χρηματοδότηση ύψους 188.000 € υπογράφτηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη με την παρουσία του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη και αφορά σε σημαντικές παρεμβάσεις για μελέτες και λοιπές υποδομές του Δήμου Βιάννου.

Συγκεκριμένα από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης χρηματοδοτούνται:

-Αντικατάσταση αρδευτικής γεώτρησης στην θέση Μπουμπούλη της Τοπικής Κοινότητας Βαχού.

-Μελέτη εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Βαχουδιανού Ξερόκαμπου της Τοπικής Κοινότητας Βαχού.

-Βελτίωση αποκατάσταση δημοτικού δρόμου προς το δημοτικό κοιμητήριο της Τοπικής Κοινότητας Αφρατίου.

-Προμήθεια δύο νέων λυόμενων σχολικών αιθουσών για τις στεγαστικές ανάγκες του Νηπιαγωγείου Άνω Βιάννου και του Λυκείου Βιάννου

Οι σχετικές μελέτες έχουν εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βιάννου και τα αντίστοιχα έργα θα δημοπρατηθούν αμέσως μετά την σχετική τροποποίηση και ένταξή τους στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης δήλωσε σχετικά:

«Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθεια και καθοριστική του συμμετοχή σε όλες τις δράσεις μας. Είναι διαρκώς δίπλα μας, και στηρίζει με κάθε τρόπο την επίλυση των πολλαπλών θεμάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και αποτελεί πολύτιμο σύμμαχό μας. Έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει την βαθιά του γνώση και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τα θέματα και τις δυσκολίες που υφίστανται ή ανακύπτουν στη λειτουργία των Δήμων της Κρήτης συνολικά, και βέβαια του ορεινού Δήμου Βιάννου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια