Ελάτε να μαζέψουμε σχολικά είδη μαζί με τη Διακονία της Αγάπης

Ηράκλειο
Ελάτε να μαζέψουμε σχολικά είδη μαζί με τη Διακονία της Αγάπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης μας καλεί να συγκεντρώσουμε σχολικά είδη για τους μικρούς μας φίλους

Δεν είναι λίγες οι οικογένειες που και φέτος δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να προσφέρουν στα παιδιά τους τα σχολικά είδη που θα ζητηθούν τη φετινή χρονιά.

Γι’ αυτό το λόγο, κινείται «γη και ουρανός» στην Κρήτη προκειμένου όλοι οι μαθητές να χαμογελούν με την έναρξη της καινούριας σχολικής χρονιάς.

Η Διακονία Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, και φέτος συγκεντρώνει σχολικά είδη για τους μικρούς μας φίλους και παρακινεί όποιον μπορεί να προσφέρει, έστω και κάτι μικρό, για τα παιδιά και τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:  

«Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της Σχολικής περιόδου και σύντομα οι μαθητές θα επιστρέψουν και πάλι στις σχολικές αίθουσες.

Πολλά όμως από τα παιδιά του Τόπου μας δεν έχουν τη δυνατότητα, λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, να προμηθευθούν τα αναγκαία σχολικά είδη.

Η Διακονία Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτές των παιδιών μας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όσοι αδελφοί μας επιθυμούν, να συνδράμουν στην προσπάθειά μας αυτή, αγοράζοντας σχολικά είδη, που θα προσφέρουν για τους μικρούς μαθητές στις εγκαταστάσεις της Διακονίας Αγάπης στην οδό Ν. Πλαστήρα 27, στο Ηράκλειο.

Επίσης ανακοινώνουμε στους τυχόν ενδιαφερομένους ότι, από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης (πλατεία Αγ. Μηνά), διατίθενται σχολικά είδη σε πολύ χαμηλές τιμές.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News