Ηράκλειο

Απειλούσε τη μητέρα της πρώην συντρόφου του

Kαταδικάστηκε άνδρας που φέρεται να απειλούσε την καταγγέλλουσα επειδή εκείνη δεν απέσυρε μια καταγγελία.

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή επιβλήθηκε σε έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να απειλούσε τη μητέρα της πρώην συντρόφου του. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να απειλούσε την καταγγέλλουσα επειδή εκείνη δεν απέσυρε μια καταγγελία αναφορικά με περιστατικό κλοπής που έλαβε χώρα στο σπίτι της.


Συγκεκριμένα, η γυναίκα στην εν λόγω καταγγελία φέρεται να ανέφερε ότι μεταξύ των ατόμων που βρίσκονταν στην οικία της πριν σημειωθεί η επίμαχη κλοπή ήταν και ο πρώην σύντροφος της κόρης της. Μετά τις απειλές που φέρεται να δέχτηκε, η γυναίκα μήνυσε τελικά τον πρώην σύντροφο της κόρης της, ο οποίος δικάστηκε και καταδικάστηκε χθες. Παρά το ότι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τον έκρινε ένοχο για την πράξη της απειλής, επιβάλλοντάς του ποινή πέντε μηνών με τριετή αναστολή.

Σημειώνεται ότι στο δικαστήριο κατέθεσε, μεταξύ άλλων, και η κόρη της καταγγέλλουσας, η οποία, εκτός των άλλων, ανέφερε ότι ο πρώην σύντροφός της αφενός την κακοποιούσε, και αφετέρου την απειλεί μέχρι και σήμερα.

Σχόλια