«Έπιασαν» τόπο οι κόποι και οι θυσίες για τον Νίκο Αστρινάκη

Ηράκλειο
«Έπιασαν» τόπο οι κόποι και οι θυσίες για τον Νίκο Αστρινάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προερχόμενος από το Λύκειο Τυμπακίου και συγκεντρώνοντας 19.467 μόρια, ο Νίκος Αστρινάκης μπορεί να περηφανεύεται πως οι κόποι και οι θυσίες του έπιασαν τόπο και με το παραπάνω.

Ο Νίκος κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, στην Αθήνα, το οποίο ήταν η πρώτη του επιλογή. Ο ίδιος, μετά την επιτυχία του, δήλωσε στο mesaralive.gr: «Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και με κούρασε πολύ, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη στήριξη και της βοήθεια της οικογένειας, των φίλων και των καθηγητών μου, τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και ο κόποι μου όλα αυτά τα χρόνια δικαιώθηκαν».

Εντωμεταξύ, τα συγχαρητήρια συνεχίζουν για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών. Σε ανακοίνωσή του ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Γιώργος Τερζάκης, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και να τους ευχηθώ καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία, αλλά και τους γονείς των παιδιών αυτών, που μοιράστηκαν και στάθηκαν μέχρι το τέλος στις αγωνίες και στις ελπίδες τους».

Τα θερμά τους συγχαρητήρια μέσω ανακοίνωσης εξέφρασαν η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. προς όλους τους μαθητές του σχολείου που ήταν υποψήφιοι, ανάμεσα στους οποίους οι 38 είναι εισακτέοι στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «από τους 78 υποψηφίους, 5 εισήχθησαν σε Πανεπιστήμια και 33 σε ΤΕΙ όλης της χώρας. Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε και όσους μαθητές προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο δρόμος για την επιτυχία έρχεται με πολλούς τρόπους, αρκεί να μην απογοητευόμαστε και να επιμένουμε».

Η φωτογραφία του Νίκου Αστρινάκη είναι από το mesaralive.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News