Ηράκλειο

«Ο βιαστικός Δήμαρχος» - Άνοιξε πρώτος την προεκλογική περίοδο

"Έσυρε" πρώτος το "χορό" για το άνοιγμα της προεκλογικής περιόδου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης άνοιξε επίσημα τον εκλογικό “χορό” στον νομό Ηρακλείου, ανακοινώνοντας χθες κιόλας τη συνεργασία του στις επικείμενες εκλογές με συγκεκριμένο υποψήφιο που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του!

Μάλιστα, εκδόθηκε και ανακοίνωση σχετικά: «Με τον Μιχάλη Μιχαλάκη συναντήθηκε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επισημοποιώντας τη συμμετοχή του γνωστού επιχειρηματία του Γαζίου και προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαριώτη στις ερχόμενες δημοτικής εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Νέοι Δρόμοι”».

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης “Νέοι Δρόμοι”, Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε:

«Στο Μαλεβίζι συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάπτυξης, εκσυγχρονισμού και βελτίωσης των συνθηκών της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Προετοιμαζόμαστε για τις επερχόμενες εκλογές και την κρίση των συμπολιτών μας, αλλά και για τη συνέχιση αυτού του έργου την επόμενη ημέρα, κι έχουμε τη χαρά να διαπιστώνουμε ότι όλος αυτός ο αγώνας που έχουμε κάνει εμπνέει αξιόλογους και επιτυχημένους συμπολίτες μας. Ανθρώπους με ευαισθησίες, όραμα και όρεξη για προσφορά στα κοινά, αξιόλογα και αξιόπιστα μέλη της κοινωνίας μας, που έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη τις ικανότητές τους.

Καλωσορίζω λοιπόν στην παράταξή μας τον αγαπητό Μιχάλη Μιχαλάκη, έναν νέο άνθρωπο, έντιμο, δυναμικό επιχειρηματία, άριστο οικογενειάρχη, με πολλές ικανότητες, και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια