Η Κρητικοπούλα που «μάγεψε» τον Σταμάτη Σπανουδάκη

Κρήτη
Η Κρητικοπούλα που «μάγεψε» τον Σταμάτη Σπανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χρυσή Τζάβλα, από τον Άγιο Νικόλαο, έπαιξε βιολί, στο πλευρό του Σταμάτη Σπανουδάκη και κατάφερε να «μαγέψει» το κοινό  

Σε μια βραδιά υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, η Κρητικιά βιολίστρια, Χρυσή Τζάβλα, έπαιξε βιολί στο πλευρό του καταξιωμένου μουσικού Σταμάτη Σπανουδάκη και κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο της!

Πρόκειται για μια νεαρή βιολίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο, η οποία συμμετείχε στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων, την Κυριακή 26 Αυγούστου.

Στη βραδιά εκείνη, κάτω από την πανσέληνο, στην ορχήστρα του Σταμάτη Σπανουδάκη συμμετείχαν αρκετά άτομα, με τη Χρυσή Τζάβλα να αποτελεί ένα από τα βιολιά της 10μελούς ορχήστρας εγχόρδων, που «μάγεψαν» όλους όσοι βρέθηκαν στο Μινωικό Ανάκτορο των Μαλίων.

Σημειώνεται ότι η νεαρή Χρυσή, έχει παίξει βιολί σε συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα και σίγουρα αναμένεται να μας «απασχολήσει» ξανά, με το ταλέντο και την ενέργειά της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftzavlasg%2Fvideos%2F1523628984405878%2F&width=620&show_text=false&height=347&appId

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News