Άννα Πλευράκη: Κατέκτησε την πρώτη θέση στη σχολή των ονείρων της

Ηράκλειο
Άννα Πλευράκη: Κατέκτησε την πρώτη θέση στη σχολή των ονείρων της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρασε πρώτη στο Τμήμα Δημοσιογραφία και ΜΜΕ του ΑΠΘ και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της

Η επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης των βάσεων μας βρίσκει να χαμογελάμε με τις επιτυχίες των παιδιών που κατάφεραν, μετά από πολύ κόπο, να κερδίσουν μία θέση στο όνειρό τους.

Η Άννα Πλευράκη είναι 18 ετών, φοιτούσε στο ΓΕΛ Γαζίου και κατάφερε να λάβει την πρώτη θέση, παρακαλώ, στο Τμήμα Δημοσιογραφία και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Με 19.769 μόρια, αποτελεί πλέον και επίσημα φοιτήτρια του τμήματος, μιας σχολής που όπως λέει στο neakriti.gr, ήταν η πρώτη της επιλογή.

«Δεν ήταν μια χαλαρή χρονιά, είχε πίεση αλλά προσπάθησα να εξισορροπήσω την κοινωνική μου ζωή και το διάβασμα. Δεν μπορούσα βέβαια να βλέπω συχνά τις φίλες μου γιατί και αυτές διάβαζαν» αναφέρει χαρακτηριστικά η Άννα Πλευράκη η οποία συνεχίζει λέγοντας πως «διάβαζα περίπου 3 ώρες τη μέρα, όμως δούλευα πολύ κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μου».

Για τη σχολή στην οποία πέρασε, δηλώσει ότι «το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και μέσω αυτού μπορεί κανείς να διευρύνει τους ορίζοντες του. Ναι, η Δημοσιογραφία ήταν η πρώτη μου επιλογή. Δεν περίμενα πως θα τα πάω τόσο καλά, αλλά όταν είδα τη βαθμολογία μου, κατάλαβα πως θα περνούσα στη συγκεκριμένη σχολή και μάλιστα σε καλή θέση. Ήταν κάτι που ήθελα τα τελευταία χρόνια, όσο σκεφτόμουν με τι ήθελα να ασχοληθώ».

Πώς φαντάζεται το μέλλον της

Η Άννα ανοίγει τώρα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της και θα χτίσει μία νέα καθημερινότητα στη Θεσσαλονίκη.

Όμως δε διστάζει να κάνει ήδη όνειρα για το μέλλον της… «Όσο σπουδάζω, θα ήθελα να δουλεύω για κάποιο beauty blog, όχι όμως κανονικά, έτσι ώστε να μπορώ να δίνω και την απαραίτητη προσοχή στη σχολή μου. Όμως αργότερα θα ήθελα να δουλέψω σε περιοδικά μόδας. Ουσιαστικά, όνειρό μου είναι να εργαστώ ως beauty editor» λέει η νεαρή φοιτήτρια.

Οι κόποι χρόνων απέδωσαν καρπούς και πλέον η Άννα Πλευράκη μπορεί να απολαύσει τις νέες σελίδες του «βιβλίου» της με άλλον… αέρα!   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News