«Σάρωσαν» στις Πανελλήνιες τρεις μαθητές από το Ηράκλειο

Ηράκλειο
«Σάρωσαν» στις Πανελλήνιες τρεις μαθητές από το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαιώθηκαν οι κόποι και οι θυσίες για την Εύα, τη Νίκη και τον Γιώργο

Έκαναν θυσίες, ξενύχτησαν πάνω από τα βιβλία, παρακολουθούσαν τα μαθήματά τους, όμως είχαν όνειρα, ελπίδες και αυτοπεποίθηση και τώρα τους περιμένει μια χαρούμενη φοιτητική ζωή, αφού και οι τρεις εισήχθησαν στις σχολές που επιθυμούσαν.

Ο λόγος για τρεις πλέον φοιτητές, την Εύα, μαθήτρια του Φροντιστηρίου «Ορόσημο», τη Νίκη και τον Γιώργο, οι οποίοι σήμερα είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι και οι οικογένειές τους κάθε λόγο να είναι υπερήφανες!

Μάλιστα, η υποψήφια δικηγόρος και η υποψήφια γιατρός - και οι δύο από το Ηράκλειο - τώρα θα βρίσκονται και στο ίδιο πανεπιστήμιο, καθώς η Εύα Κουλλαού κατάφερε να εισαχθεί στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης και η Νίκη Αποστολάκη θα είναι, σε λίγο καιρό, φοιτήτρια στο Τμήμα Ιατρικής του ίδιου Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Ενώ, όσο για το Γιώργο Μπαλτζάκη, που κατάφερε να συγκεντρώσει 15.678 μόρια (Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου) «πέρασε» στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Πληροφορικής.

Εύα Κουλλαού: «Να κοιτάζουμε πάντα το δικό μας, προσωπικό στόχο»

Η Εύα Κουλλαού, από το Γενικό Ενιαίο Λύκειο Γαζίου κατάφερε να συγκεντρώσει 17.755 μόρια και έτσι να έχει την ευκαιρία να περάσει στη σχολή την οποία πάντα ονειρευόταν. Όπως ανέφερε η ίδια, μιλώντας στο neakriti.gr: «Η Νομική αποτελούσε από το Γυμνάσιο το όνειρό μου, ενώ ήταν και ο υψηλότερος στόχος που μπορούσα να θέσω στον εαυτό μου από τη Θεωρητική Κατεύθυνση. Η σχολή στην οποία πέρασα ήταν η Πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό ήταν η Νομική Αθηνών, ωστόσο είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα».

Μάλιστα, η Εύα δίνει και ορισμένες χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά που θα εξεταστούν του χρόνου στις Πανελλήνιες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «(σ.σ. οι υποψήφιοι) Το παν είναι να μην αγχώνονται! Κάθε φορά που άκουγα συζητήσεις για τις πανελλήνιες, όλοι έλεγαν πως, φέτος, δε θα τα καταφέρουμε. Το σημαντικό είναι να μην ακούμε κανέναν που μας αγχώνει και να κοιτάζουμε πάντα το δικό μας, προσωπικό στόχο. Εγώ, προσωπικά, δεν αγχώθηκα καθόλου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News