Δέντρο «προσγειώθηκε» σε παγκάκι πάρκου και το έσπασε

Ηράκλειο
Δέντρο «προσγειώθηκε» σε παγκάκι πάρκου και το έσπασε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Υπηρεσία Πρασίνου ενημερώθηκε και έσπευσε στο σημείο

Μία τρομακτική και άκρως επικίνδυνη εμπειρία θα μπορούσε να ζήσει κάποιος που καθόταν στο πάρκο το οποίο βρίσκεται στο Κομμένο Μπεντένι, κάτω από τα Ενετικά Τείχη.

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του neakriti.gr, το δέντρο έπεσε πάνω σε ένα από τα παγκάκια του πάρκου με αποτέλεσμα και αυτό να σπάσει.

Άμεσα ενημερώθηκε η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου, με υπαλλήλους να σπεύδουν στο σημείο για να απομακρύνουν το δέντρο που έπεσε και για καλή τύχη των διερχόμενων, δεν θρηνήσαμε θύματα.

Όπως αναφέρει ο κ. Φακουρέλης, υπεύθυνος του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου, μέχρι πρότινος ο συγκεκριμένος χώρος όπου έπεσε το δέντρο, δεν ήταν στην αρμοδιότητα του Δήμου: «Μόλις πρόσφατα δημοπρατήθηκε ένα έργο το οποίο υπέγραψε ο υπουργός. Τώρα έχει αναλάβει το συγκεκριμένο χώρο εργολάβος και θα αρχίσει να διαμορφώνεται το πάρκο».

Παράλληλα, ο κ. Φακουρέλης τόνισε πως το δέντρο που έπεσε δεν ήταν ξερό γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι έπασχε από κάποια αρρώστια. Γι’ αυτό το λόγο, «στο σημείο βρίσκεται γεωπόνος προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα γι’ αυτό το περιστατικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News