Πήγε... το νερό στην οδό Μαυσώλου!

Ηράκλειο
Πήγε... το νερό στην οδό Μαυσώλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 11 ολόκληρες μέρες κατήγγειλαν οι κάτοικοι της οδού Μαυσώλου ότι δεν είχαν νερό.

Το γεγονός ότι δεν είχαν νερό δε διαψεύδεται από τη ΔΕΥΑΗ, η οποία, ωστόσο, διαψεύδει τον χρόνο... της διακοπής του νερού λόγω βλάβης.

Η ΔΕΥΑΗ σε απάντησή της προς τη “Νέα Κρήτη” αναφέρει ότι τα σπίτια της περιοχής δεν είχαν νερό για 4 μέρες, ότι από χθες η περιοχή τροφοδοτείται κανονικά και πως οι κάτοικοι είχαν ενημερωθεί από την υπηρεσία ότι υπάρχουν δύο βλάβες και ότι η κατάσταση δυσκολεύει γιατί τα σπίτια εκεί είναι αυθαίρετα! Η απάντηση της ΔΕΥΑΗ ολόκληρη είναι η εξής:

«Αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας σας (σελ. 3, 23/8/2018), με τίτλο “Το μαρτύριο της σταγόνας ζουν στη Βιομηχανική Περιοχή”, σας επισημαίνουμε τα παρακάτω:

α) Είναι ανακριβές ότι 11 μέρες δεν έχουν νερό οι κάτοικοι στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα επί 4 ημέρες και από σήμερα (σ.σ. χθες) τροφοδοτείται κανονικά.

β) Οι κάτοικοι είχαν ενημερωθεί από την υπηρεσία (11122) ότι η έλλειψη οφείλεται σε δύο ζημιές που σημειώθηκαν στον αγωγό Μαλίων και οι οποίες αποκαταστάθηκαν.

γ) Την κατάσταση επιτείνει το γεγονός ότι πρόκειται για περιοχές εκτός σχεδίου με αυθαίρετα κτίσματα και δίκτυα ελλιπούς σχεδίασης.

Η ΔΕΥΑΗ καταβάλλει κάθε προσπάθεια σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, προκειμένου να υδροδοτεί ομαλά τους δημότες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News