Κρουαζιερόπλοιο 319 μέτρων στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Κρουαζιερόπλοιο 319 μέτρων στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 2.887 επιβάτες και 1.246 μέλη πληρώματος, οι οποίοι παρέμειναν στην πόλη του Ηρακλείου έως τις 6 χθες το απόγευμα

Όλα τα βλέμματα συγκέντρωσε το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο “Celebrity Reflection”, μήκους 319 μέτρων της εταιρείας Celebrity Cruises, το οποίο έδεσε για πρώτη φορά χθες το πρωί (maiden call) στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 2.887 επιβάτες και 1.246 μέλη πληρώματος, οι οποίοι παρέμειναν στην πόλη του Ηρακλείου έως τις 6 χθες το απόγευμα, από όπου και αναχώρησαν για τον επόμενο προορισμό, τη Μύκονο.

Στο πλαίσιο υποδοχής και καλωσορίσματος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, κ. Απόλλων Φιλιππής, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο και συναντήθηκε με τον Έλληνα πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Σκυλογιάννη.

Επίσης, έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και πλακετών κατά τη διάρκεια μίνι ξενάγησης στο κρουαζιερόπλοιο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο καπετάνιος αναφέρθηκε στις άριστες υποδομές του λιμένα που βοηθούν τον κατάπλου και την παραμονή του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου αποχαιρέτησε το κρουαζιερόπλοιο στις 5 χθες το απόγευμα, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου και με κέρασμα που προσφέρθηκε λίγο πριν αναχωρήσουν οι επιβάτες από τις εγκαταστάσεις του νέου Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News