Τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν για πλαστογραφία στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ηράκλειο
Τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν για πλαστογραφία στο «Νίκος Καζαντζάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν οι δύο από τους τέσσερις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν σήμερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης». Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία και για δύο αλλοδαπούς επίσης, έναν άνδρα και μία γυναίκα για πλαστογραφία.

Πιο αναλυτικά, δύο αλλοδαποί ηλικίας 28 και 34 ετών, επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα για Σουηδία και Βέλγιο από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, ωστόσο κατά τη διάρκεια τους ελέγχου από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, συνελήφθησαν για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμα δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα μία 26χρονη γυναίκα και 29χρονος άνδρας για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο ο 28χρονος συνοδεύοντας την 26χρονη, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Σουηδίας και Συρίας, προσπαθώντας να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα, με σκοπό να αναχωρήσουν μαζί με προορισμό τη Σουηδία.

Επιπλέον, σε ακόμα μια περίπτωση σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 34χρονος συνοδεύοντας τον 29χρονο, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, με σκοπό να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα, με προορισμό το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News