Ηράκλειο

Με γερανούς απομακρύνουν τις παράνομες αφίσες από το Ηράκλειο

Συνεχίζεται η απομάκρυνση και η επιβολή προστίμου για παράνομες αφισοκολλήσεις και αναρτήσεις αεροπανό στο Δήμο Ηρακλείου.

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία στο Δήμο προκειμένου να απομακρύνουν τις αφίσες που είναι βλαβερές για το περιβάλλον αλλά αποσπούν και την προσοχή των οδηγών.

Συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα οι εργασίες καθαίρεσης και απομάκρυνσης των παράνομα τοποθετημένων αεροπανό και αφισών στην πόλη του Ηρακλείου.

Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου απομάκρυναν αφίσες, μπάνερ και πανό από διάφορα σημεία, μια διαδικασία αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα, κυρίως λόγω των ιδιαίτερων σημείων στα οποία τοποθετούνται όλα τα παραπάνω, με αποτέλεσμα συχνά να απαιτείται η συνεισφορά του νέου γερανοφόρου οχήματος της υπηρεσίας, προκειμένου να φτάσουν οι εργαζόμενοι.

Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει εκ νέου τις επιχειρήσεις και τους διοργανωτές εκδηλώσεων ότι η παράνομη τοποθέτηση αεροπανό και αφισών, εκτός του ότι ρυπαίνει την πόλη, δημιουργεί κινδύνους σε οδηγούς και πεζούς και είναι αδίκημα που τιμωρείται με βαρύ πρόστιμο.

Σχόλια