default-image

Νέες αποκαλύψεις για το γιο που σκότωσε τον πατέρα του στα Καμίνια

Ηράκλειο
Νέες αποκαλύψεις για το γιο που σκότωσε τον πατέρα του στα Καμίνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες πτυχές της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο.

Συγκλονίζουν οι πτυχές της τραγωδίας με τον 49χρονο ο οποίος μαχαίρωσε την Πέμπτη το βράδυ τον ηλικιωμένο πατέρα του με αποτέλεσμα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ.

Είχε ξανασυλληφθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος είχε συλληφθεί –ξανά-μόλις προχθές από την Αστυνομία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατροκτόνος συνελήφθη την Τετάρτη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ξανά για οικογενειακό επεισόδιο. Ωστόσο χθες αφέθηκε ελεύθερος. Λίγες ώρες μετά,έμελλε να μαχαιρώσει θανάσιμα τον πατέρα του …

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης κοντά στην οδό Μάχης Κρήτης στα Καμίνια.Ο 49χρονος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του με αποτέλεσμα να αρπάξει μαχαίρι και να το στρέψει εναντίον του προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι τοξικομανής και συνελήφθη λίγρο αργότερα από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι το θύμα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έφερε πολλά τραύματα - μεταξύ άλλων και - στο θώρακα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο neakriti.gr ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Φανουργιάκης, η κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου, ήταν πολύ σοβαρή όταν διακομίστηκε.

Επί τουλάχιστον 45 λεπτά, χειρούργοι και αναισθησιολόγοι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια να τον σώσουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (23.08.2018.) το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 80χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 49χρονος κατηγορείται ότι χθες το βράδυ με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 80χρονο (έξω από την οικία τους)

Στο σημείο μετέβησαν, άμεσα αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 49χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News