default-image

Απίστευτο: Σε χώρο του ΤΟΕΒ, τα κλοπιμαία πρωτοφανούς διάρρηξης

Ηράκλειο
Απίστευτο: Σε χώρο του ΤΟΕΒ, τα κλοπιμαία πρωτοφανούς διάρρηξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του ΤΟΕΒ Μεσαράς - Προ τριετίας στα Καπαριανά η απίστευτη ληστεία

Απίστευτες είναι οι εικόνες μέσα από εγκαταλελειμμένο σπιτάκι γεώτρησης του ΤΟΕΒ Γ Ζώνης Μεσαράς, όπου βρέθηκαν κλοπιμαία αντικείμενα. Οι δράστες είχαν αλλάξει το λουκέτο του οικήματος και είχαν αποθηκεύσει μέσα μεγάλο όγκο κλεμμένων πραγμάτων.

Η συγκεκριμένη ληστεία είχε σημειωθεί πριν 3 χρόνια περίπου σε εξοχική κατοικία στα Καπαριανά μοιρών. Τότε οι διαρρήκτες είχαν γδύσει κυριολεκτικά το σπίτι. Είχαν αφαιρέσει από παντζούρια, πορτοπαράθυρα, μέχρι μαχαιροπήρουνα, πιάτα και συλλογή από κοχύλια.

Ένας υπάλληλος της υπηρεσίας πραγματοποιούσε έλεγχο και διαπίστωσε ότι το λουκέτο είχε αλλάξει στο συγκεκριμένο σπιτάκι. Κοίταξε από το παράθυρο και προς μεγάλη του έκπληξη αντίκρυσε όλα τα αντικείμενα. Ενημερώθηκε άμεσα η Υπηρεσία και η αστυνομία και μετά από λίγο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τα συγκεκριμένα κλοπιμαία, τα οποία μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Πρόκειται για ένα σπιτάκι γεώτρησης στην περιοχή Λίσματα , η οποία έχει εγκαταλειφθεί εδώ και είκοσι χρόνια, λόγω έλλειψης νερού.

Οι δράστες τότε εκμεταλλευόμενοι την ολιγοήμερη απουσία του ιδιοκτήτη , είχαν μπει στο καινούριο σπίτι του ιδιοκτήτη και το άδειασαν.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News