Εμποροπανήγυρις για τη γιορτή του Αγίου Τίτου και στο Τυμπάκι

Ηράκλειο
Εμποροπανήγυρις για τη γιορτή του Αγίου Τίτου και στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανηγύρι
Παρασκευή,24 Αυγ 2018, 09:00
Κεντρική λεωφόρος στο Τυμπάκι
Με λαμπρότητα θα εορταστεί η γιορτή του Αγίου Τίτου και στη Μεσαρά.

Ο Δήμος Φαιστού διοργανώνει εμποροπανήγυρη μεθαύριο Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Αυγούστου, παραμονή και ημέρα της τοπικής εορτής του Αγίου Τίτου, στο Τυμπάκι, στην κεντρική λεωφόρο της κωμόπολης και συγκεκριμένα από τον δρόμο προς Λαγολιό έως το Ηρώο και από τη σχολή οδηγών Σαραντουλάκη (πρώην φαρμακείο Αλεξάκη) έως την είσοδο στην εκκλησία του Αγίου Τίτου.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, «κάθε θέση μικροπωλητή θα έχει μήκος δυόμισι (2,5) μέτρα, θα είναι αριθμημένη και θα κοστίζει 10 ευρώ ανά ημέρα.

Ο χώρος που αντιστοιχεί στην πρόσοψη των καταστηματαρχών θα διατεθεί στους καταστηματάρχες, εφόσον το επιθυμούν για χρήση στην εμποροπανήγυρη, δωρεάν.

Εντός της πλατείας του Τυμπακίου για τις δύο βραδιές, παραμονή και ημέρα της τοπικής εορτής του Αγίου Τίτου, απαγορεύεται να τοποθετηθούν μπαρ και καρέκλες από τους καταστηματάρχες στο κάτω διάζωμα. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση του χώρου του Ηρώου, σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν πρόστιμα.

Ο κεντρικός δρόμος Τυμπακίου από το σούπερ-μάρκετ “Χαλκιαδάκη” έως το κρεοπωλείο Κουτεντάκη θα παραμείνει κλειστός από τις 8 μ.μ έως τις 3 π.μ. και τις δύο βραδιές, παραμονή και ημέρα της εορτής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δ.Ε. Τυμπακίου, στην κ. Ελένη Τσατσάκη (στο τηλέφωνο 28923/40.415)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News