Ανενόχλητος ζούσε ο παιδεραστής στο Ηράκλειο - Πώς τον ξεσκέπασαν;

Ηράκλειο
Ανενόχλητος ζούσε ο παιδεραστής στο Ηράκλειο - Πώς τον ξεσκέπασαν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουδιασμένη και αναστατωμένη παραμένει η κοινωνία του Ηρακλείου μετά τις αποκαλύψεις για τον 24χρονο που ζούσε ανάμεσά μας.

Στην Αλικαρνασό ζούσε και εργαζόταν ο 24χρονος Αλβανός που βαρύνεται με τις κατηγορίες της παιδεραστίας στην Ημαθία.

Πρόκειται για τον Gega Altin του Gani και της Nafie, ο οποίος γεννήθηκε την 21η Ιανουαρίου 1994 στην Αλβανία και κατηγορείται ότι έχει βιάσει δύο ανήλικα παιδιά και έχει ασελγήσει σε ακόμα τέσσερα.

Μάλιστα κάποια από τα παιδιά αυτά ήταν τα παιδιά της πρώην συντρόφου του 24χρονου. Ωστόσο ο νεαρός είχε και συνεργούς στο έγκλημα καθώς τις πράξεις φέρεται να είχε τελέσει μαζί με έναν ακόμη νεαρό Αλβανό υπήκοο κι έναν Έλληνα.

Τα δύο αυτά άτομα συνελήφθησαν πριν από τον 24χρονο καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας και των Εισαγγελικών Αρχών στην περιοχή της Ημαθίας για την εν λόγω υπόθεση. Πλην όμως ο 24χρονος Αλβανός είχε προλάβει να διαφύγει και να έρθει στην Κρήτη.

Οι συνεργοί του όμως δελέασαν τα παιδιά με κάποια μικροποσά και κάποια γλυκίσματα προκειμένου να τα απομονώσουν και να τα αποπλανήσουν. Ο ίδιος ο 24χρονος είχε διαφύγει στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασού, όπου το τελευταίο διάστημα κατάφεραν να εντοπίσουν τις κινήσεις του Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Μάλιστα είχε καταφέρει να βρει και εργασία. Παράλληλα φαίνεται ότι ζούσε μία κανονική ζωή χωρίς να αποφεύγει ακόμα και την έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά λειτούργησαν σε βάρος του και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που είχαν πλέον το ένταλμα σύλληψης στα χέρια τους και μεταφέρθηκε στην Ημαθία όπου βρέθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή και ακολούθησε και ο ίδιος το δρόμο για τη φυλακή, όπως και οι συνεργοί του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News