Ηράκλειο

Σοκ από τον 24χρονο με αρρωστημένες ορέξεις που κυκλοφορούσε στην Κρήτη

Μουδιασμένοι οι Κρητικοί καθώς κατηγορούμενος για ασέλγεια κυκλοφορούσε ανενόχλητος στην Κρήτη.

Αναστατωμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία - και - της Κρήτης την υπόθεση ασέλγειας και βιασμού ανηλίκων, στην οποία εμπλέκεται ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες εβδομάδες σε περιοχή του Ηρακλείου.

Μπορεί ο 24χρονος αλλοδαπός που εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κρήτη να μη διέπραξε κάποιες από τις ειδεχθείς πράξεις που του αποδίδονται στο νησί, ωστόσο οι γονείς παραμένουν “μουδιασμένοι”.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άνδρας έπεσε στο “δόκανο” των Αρχών, καθώς φέρεται να βίασε και να ασέλγησε ανήλικα στην Ημαθία, στη βόρεια Ελλάδα. Πριν από λίγα 24ωρα, μετά από σχετικές διατάξεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βέροιας, οι οποίες επικυρώθηκαν από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία του εν λόγω νεαρού.


Όπως ανακοινώθηκε, λοιπόν, πρόκειται για τον Gega Altin του Gani και της Nafie, ο οποίος γεννήθηκε την 21η Ιανουαρίου 1994 στην Αλβανία. «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως τη 17η Νοεμβρίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23310/76.653 και 23310/76.655 του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σχόλια