Κοριτσάκι κατάπιε μαρτυρικό σε βάπτιση

Ηράκλειο
Κοριτσάκι κατάπιε μαρτυρικό σε βάπτιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λαχτάρησαν» οι γονείς ενός 9χρονου παιδιού, όταν το κοριτσάκι τους κατάπιε το… μαρτυρικό από τη βάπτιση στην οποία βρίσκονταν

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια στην οποία υπεβλήθη ένα κοριτσάκι, αφότου κατάπιε μαρτυρικό από βάπτιση.

Ατελείωτες ήταν οι στιγμές αγωνίας που έζησαν οι γονείς ενός 9χρονου παιδιού, από την ώρα που το κοριτσάκι τους κατάπιε, υπό άγνωστες αιτίες, ένα μαρτυρικό της βάπτισης.

Μάλιστα, το ατύχημα συνέβη ενώ η οικογένεια βρισκόταν στο τραπέζι που ακολούθησε μετά τη βάπτιση, το βράδυ της Κυριακής .

Αμέσως μόλις οι γονείς του παιδιού αντιλήφθηκαν το ατύχημα, μετέφεραν το 9χρονο κοριτσάκι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, το οποίο και εφημέρευε.

Αφότου το παιδί υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει καταπιεί ξένο σώμα, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβασή για την αφαίρεσή του.

Παρά τη δυσκολία που ενείχε η συγκεκριμένη λεπτή επέμβαση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου κατάφερε να την ολοκληρώσει με επιτυχία.

Έτσι - όπως επιβεβαίωσε και ο κ. Ιωάννης Τασσόπουλος, Διοικητής των Νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, μιλώντας στο neakriti.gr - το κοριτσάκι, τώρα, είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται σε κλινική του Βενιζελείου, υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News