Αυτός είναι ο 24χρονος που ασελγούσε σε ανήλικες στην Ημαθία και συνελήφθη στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Αυτός είναι ο 24χρονος που ασελγούσε σε ανήλικες στην Ημαθία και συνελήφθη στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με εντολή της Εισαγγελίας.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία του νεαρού ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου για υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που φέρονται να έλαβαν χώρα στην Ημαθία.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αφού ο συλληφθείς φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ήταν ο σύντροφος της μητέρας των παιδιών πάνω στα οποία ασελγούσε.

Όπως ανακοινώθηκε, λοιπόν, πρόκειται για τον Gega Altin του Gani και της Nafie, 24 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη στο Ηράκλειο αλλά αναζητούνταν από τις 25 Ιουλίου.

Από τότε σύμφωνα με δημοσιεύματα είχαν συλληφθεί δύο ακόμα φίλοι και συνεργοί του οι οποίοι ασελγούσαν σε βάρος των ανηλίκων κατά τη διετία 2016- 2017, σε γνώση της μητέρας τους και κρατούνται ήδη σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23310/76.653 και 23310/76.655 του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Να σημειωθεί τέλος για όσους πολίτες επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πάντως συνολικά δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες τριών ατόμων, τα οποία κατηγορούνται ότι ασέλγησαν εναντίον ανήλικων παιδιών, στην περιοχή του Μακροχωρίου, στη Βέροια.

Οι τρεις ενήλικες ασελγούσαν σε βάρος των ανηλίκων κατά τη διετία 2016- 2017 σύμφωνα με το zougla.gr εν γνώση της μητέρας τους.

Ένας εξ’ αυτών ήταν σύντροφος της μητέρας των παιδιών, ο δεύτερος φίλος του, ενώ ο εικονιζόμενος ηλικιωμένος ασελγούσε εναντίον των παιδιών, έναντι αμοιβής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News