Νεαρός λούστηκε με βενζίνη - Επιχείρησε να βάλει φωτιά στον εαυτό του

Ηράκλειο
Νεαρός λούστηκε με βενζίνη - Επιχείρησε να βάλει φωτιά στον εαυτό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό με προσπάθεια αυτοπυρπόλησης σήμανε συναγερμό στο ΕΚΑΒ.

Νεαρός επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί στο Ηράκλειο.

Ήταν περίπου στις 12 το μεσημέρι όταν ένας έφηβος περίπου 17 ετών λούστηκε με βενζίνη.

Ωστόσο για καλή τύχη τόσο του νεαρού όσο και των οικείων αγαπημένων του προσώπων, περαστικοί από την περιοχή παρατήρησαν την πράξη του και έτρεξαν να τον βοηθήσουν.

Ο νεαρός δεν πρόλαβε να βάλει φωτιά στο σώμα του και το περιστατικό είχε αίσια έκβαση σε ό,τι αφορά τον αρχικό σκοπό του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε και μεταφέρει τον ανήλικο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου θα του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν φέρει εγκαύματα από τη βενζίνη ή εάν κινδυνεύει από δηλητηρίαση.

Παραμένει άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα για ποιο λόγο ο έφηβος νέος θέλησε να θέσει τέρμα στη ζωή του με έναν τόσο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννη Τασσόπουλο, Διοικητή των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου «δεν έγινε ανάφλεξη στον νεαρό, ούτε φέρει εγκαύματα παρά μόνο σε κάποια σημεία του σώματος που έγινε επαφή με το δέρμα». Ο κ. Τασσόπουλος κατέληξε λέγοντας πως «όλα είναι αντιμετωπίσιμα και ο ανήλικος δε θα χρειαστεί ούτε καν πλαστική επέμβαση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News