Ηράκλειο

Αποχαιρετούν το Γιώργο Μαραζάκη που «έσβησε» μπροστά στα αγοράκια του

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης είπαν το τελευταίο αντίο στο Γιώργο, που «έφυγε» νωρίς.

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην ευρύτερη κοινωνία του Ηρακλείου από τον αδόκητο χαμό του 45χρονου, Γιώργου Μαραζάκη.

Επρόκειτο για ένα άνθρωπο πολύ αγαπητό στο Ηράκλειο, ο οποίος εργαζόταν ως δικαστικός επιμελητής. Ο Γιώργος Μαραζάκης, ήταν επίσης, ένας άνθρωπος ιδιαίτερα δραστήριο, καθώς ήταν παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ενώ αποτελούσε μέλος της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί ο Πολιτιστικός Σύλλογος, ο Γιώργος Μαραζάκης «παρά το φόρτο εργασίας του», είχε συνεχή παρουσία στις εργασίες της χορωδίας, ενώ είχε καταλυτικό ρόλο στην επαναλειτουργία της χορωδίας.

Σήμερα, νωρίς το απόγευμα, η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι απλοί γνωστοί, είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Γιώργο. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 4 το απόγευμα, στον Ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Κνωσσού.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, άλλαξε όλη τους η ζωή

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος Γιώργος Μαραζάκης «έφυγε» για το δικό του «ταξίδι» το πρωί της Κυριακής, μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και των δύο μικρών παιδιών του.

Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο τιμόνι, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει εκδρομή με την οικογένειά του.

Ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο, του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση επί 45, περίπου, λεπτά, όμως η καρδιά του, είχε ήδη σταματήσει από ανακοπή.

Αναλυτικά, η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης:

«Δύσκολες στιγμές, απρόσμενες και δυσάρεστες, για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας, με την ξαφνική αναχώρηση για το «Μεγάλο Ταξίδι» του 44χρονου δικαστικού ε

πιμελητή Γιώργου Μαραζάκη, που σκόρπισε θλίψη σε όλους και ιδιαίτερα στα μέλη της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου, που αποτελούσε βασικό μέλος της.

Δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε πόσο άδικα έφυγε ένας νέος άνθρωπος, πάντα χαμογελαστός, και πρόσχαρος για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχαν όλοι να πουν.

Αποχαιρετάμε σήμερα τον Γιώργο Μαραζάκη, ένα δικό μας άνθρωπο, που συνέβαλε να στηθεί εξαρχής και να λειτουργήσει η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, με τη παρουσία του να είναι συνεχής και καταλυτική, παρά τον φόρτο εργασίας του.

Το Δ.Σ. και τα Μέλη της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα παιδιά του Γιώργου για την μεγάλη απώλεια του συντρόφου και πατέρα τους.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο και να είσαι καλά εκεί που πηγαίνεις. Ας είναι αιωνία η μνήμη σου και ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλή αντάμωση.»

Σχόλια