Δεν περίμενε ότι θα έβρισκε ένα μικρό… «θησαυρό» μέσα στο τσαντάκι που άρπαξε από το Ι.Χ.

Ηράκλειο
Δεν περίμενε ότι θα έβρισκε ένα μικρό… «θησαυρό» μέσα στο τσαντάκι που άρπαξε από το Ι.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρπαξε το τσαντάκι, μέσα από το αυτοκίνητο, και έγινε… «καπνός»

Μάλλον δε θα περίμενε ότι θα έβρισκε ένα μικρό… «θησαυρό» μέσα στο τσαντάκι που «βούτηξε» από το αυτοκίνητο ένας 36χρονος ημεδαπός.

Κι αυτό γιατί, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 36χρονος άνδρας έκλεψε από Ι.Χ. αυτοκίνητο ένα τσαντάκι, το οποίο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Βέβαια, δε «στάθηκε» τόσο τυχερός, αφού λίγες ώρες αργότερα και ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, ο άνδρας συνελήφθη, στο Ηράκλειο και το τσαντάκι δόθηκε πίσω στον ιδιοκτήτη του, έναν 41χρονο, επίσης, ημεδαπό.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (18.08.2018) το βράδυ στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ο 36χρονος αφαίρεσε από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο  τσαντάκι ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας χθες (18.08.2018) το βράδυ συνελήφθη ο 36χρονος και στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν το οποίο  αποδόθηκε στον παθόντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News