Το «λευκό θάνατο» σκορπούσε ένα ζευγάρι στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Το «λευκό θάνατο» σκορπούσε ένα ζευγάρι στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από 200 γραμμάρια ηρωίνης είχαν προς… πώληση ένας άνδρας και μία γυναίκα

Με «σκληρά» ναρκωτικά συνελήφθη ένας άνδρας και μία γυναίκα σε περιοχή του Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 39 ετών, και μία γυναίκα, ηλικίας 38 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, αρχικά, εντόπισαν το ζευγάρι ημεδαπών και έπειτα πραγματοποίησαν έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 39χρονος και η 38χρονη.

Στο συγκεκριμένο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 242 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο, που χρησιμοποιείτο - σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας - ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (18.08.2018) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου δύο ημεδαποί (39χρονος και 38χρονη) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (18.08.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά

242 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση  ναρκωτικών.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News