default-image

Χρηματοδότηση 8,6 εκατ. ευρώ από τον "ΦιλόΔημο"

Ηράκλειο
Χρηματοδότηση 8,6 εκατ. ευρώ από τον "ΦιλόΔημο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμη επιτυχία ήρθε να προστεθεί στην πολύ καλή εικόνα που έχει ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων όσον αφορά στη συμμετοχή του σε προγράμματα για τη χρηματοδότηση έργων.

Ο Δήμος θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό το 8.690.000 ευρώ από το πρόγραμμα “ΦιλόΔημος Ι” και θα προχωρήσει στην κατασκευή (α) εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης των οικισμών Χάρακα και Μεσοχωρίου, (β) εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων οικισμού Τεφελίου και (γ) εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης και ΕΕΛ των οικισμών Αστριτσίου και Αστρακών.

Επίσης, θα προβεί στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη μείωση των διαρροών και τη συνεχή παρακολούθηση και επίβλεψη σημαντικών παραμέτρων λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης, τη συλλογή και αποθήκευση των σχετικών ιστορικών δεδομένων των στοιχείων του συστήματος ύδρευσης και τον έλεγχο γεωτρήσεων και δεξαμενών.

Ο δήμαρχος φαίνεται πως έχει δώσει μεγάλη σημασία στη χρηματοδότηση των έργων που έχει ανάγκη η περιοχή από τα προγράμματα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που κατά καιρούς ενεργοποιούνται και σε συνδυασμό με την καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει πετυχαίνει την υλοποίησή τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News