Ηράκλειο

Λάδια στο οδόστρωμα προκάλεσαν τραυματισμό και αγανάκτηση πολίτη

Πολίτης μετά από ατύχημα, που προκάλεσαν λάδια στο οδόστρωμα, στον δρόμο Ηρακλείου - Σταλίδας, σταμάτησε προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα, ωστόσο αυτό που αντιμετώπισε δεν το περίμενε…

Λάδια στο οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο Ηράκλειου - Σταλίδας και συγκεκριμένα επί του κεντρικού δρόμου, προκάλεσαν το απόγευμα τον τραυματισμό ενός δικυκλιστή που περνούσε από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικυκλιστής, ευτυχώς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά καθώς φορούσε κράνος και δεν έτρεχε. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Πολίτης που περνούσε με το όχημά του από το συγκεκριμένο σημείο, ο κ. Γ.Ν., είδε τα λάδια στο οδόστρωμα και σταμάτησε ανήσυχος και φοβούμενος τα χειρότερα για να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία να αναφέρει το γεγονός.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο έκανε το… λάθος να απευθυνθεί στην Αστυνομία Ηρακλείου και όχι στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, με αποτέλεσμα να λάβει την απάντηση από την άλλη άκρη της γραμμής: «Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν είναι αρμοδιότητα δική μας. Απευθυνθείτε στο Αστυνομικό Τμήμα Σταλίδας».

Με το χρόνο να περνάει και υπό τον φόβο να μην προκληθεί και δεύτερο ατύχημα, ο πολίτης άρχισε να χάνει την υπομονή του, καθώς στο σημείο που σταμάτησε και ο ίδιος ήταν πολύ επικίνδυνα, αλλά και δεν ήταν εφικτό να βρει τον αριθμό του τηλεφώνου του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου για να απευθυνθεί.

Επικοινώνησε με το neakriti.gr, εκφράζοντας το παράπονο, την αγανάκτησή του, αλλά και τον προβληματισμό του: «Γιατί θα έπρεπε να πάρω εγώ τηλέφωνο και να ενημερώσω και όχι ο ίδιος ο αστυνομικός από το Ηράκλειο στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου; Ήταν δική μου δουλειά, ή ήταν πιο εύκολο για εμένα;».  

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια