«Ερήμωσε» το Ηράκλειο, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου

Ηράκλειο
«Ερήμωσε» το Ηράκλειο, λόγω της αργίας του Δεκαπενταύγουστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδεια πόλη το Ηράκλειο που «κινείται» σε χαλαρούς ρυθμούς ανήμερα της Παναγίας

Η πόλη είναι σχεδόν άδεια και όσοι έχουν μείνει στο Ηράκλειο αποζητούν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οι περισσότεροι ντόπιοι, βέβαια, έχουν επιδοθεί σε κοντινές εξορμήσεις.

Βόλτα, καφές, οικογένεια, φίλοι, παρέα. Όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους τους ανθρώπους σ’ ένα Ηράκλειο διαφορετικό και πιο χαλαρό για όσους έμειναν και ευχαριστήθηκαν την άδεια πόλη.

Πολλοί ήταν αυτοί που μετά τη θεία λειτουργία, απόλαυσαν έναν περίπατο, τον καφέ και το πρωινό τους στο κέντρο του Ηρακλείου.

Άλλοι, βέβαια, «γεμίζουν τις μπαταρίες τους» εκτός πόλης και κάνουν μια μικρή ανάπαυλα, συνδυάζοντας την ημέρα της Παναγίας με τις άδειες τους, ενώ άλλοι, λόγω εργασίας, μένουν στο Ηράκλειο.

Ταξί και εργαζόμενοι σε χώρους εστίασης, στον τουρισμό και όχι μόνο, βρίσκονται στις επάλξεις προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που χαλαρώνει και απολαμβάνει την ημέρα.

Τα μαγαζιά είναι κλειστά, με τη μικρή εορταστική ανάπαυλα να συνεχίζεται για τους τυχερούς, που «γεμίζουν μπαταρίες» για να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News