«Συναγερμός» από φωτιά στη ΒΙΠΕ: Στις φλόγες φορτηγό

Ηράκλειο
«Συναγερμός» από φωτιά στη ΒΙΠΕ: Στις φλόγες φορτηγό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καπνοί «σκέπασαν» ολόκληρη την περιοχή - Έντονος υπήρξε ο φόβος για εκρήξεις

Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία στο Ηράκλειο από φωτιά που ξέσπασε στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου (ΒΙ.ΠΕ.Η.), όταν ένα όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες.

Πρόκειται για ένα φορτηγό εταιρίας, που δραστηριοποιείται στην περιοχή, το οποίο, «άρπαξε» φωτιά, λίγα λεπτά μετά τις 4 το μεσημέρι, επί της οδού Α στη ΒΙ.ΠΕ.Η., υπό άγνωστες αιτίες μέχρι αυτή την ώρα.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα από τον το 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό, καθώς και ένα δεύτερο από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου, με συνολικό πλήρωμα 6 ανδρών, οι οποίοι και κατάφεραν να κατασβήσουν άμεσα την πυρκαγιά, προτού πάρει μεγαλύτερη έκταση και «απειλήσει» επιχειρήσεις ή και ανθρώπινες ζωές.

Οι καπνοί είχαν «σκεπάσει» ολόκληρη την περιοχή, ενώ έντονος υπήρξε έντονος φόβος για ενδεχόμενη έκρηξη, καθώς, σύμφωνα με τους εργαζόμενους της εταιρίας, το φορτηγό ήταν γεμάτο πετρέλαιο.

Σημειώνεται πως, από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσε κανένας εργαζόμενος της εταιρίας ή άλλες ανθρώπινες ζωές, καθώς κατάφεραν εγκαίρως να απομακρυνθούν από το σημείο, αφότου πρώτα είχαν επιχειρήσει και οι ίδιοι να κατασβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News