Χάος στην Παπαναστασίου - Έβαψαν τις διαγραμμίσεις αλλά... ξέχασαν κάτι

Ηράκλειο
Χάος στην Παπαναστασίου - Έβαψαν τις διαγραμμίσεις αλλά... ξέχασαν κάτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο φορές παραλίγο να συμβεί ατύχημα αφού δε βρίσκεται κανείς στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακό χάος αλλά και εκνευρισμός επικρατούν στην Παπαναστασίου.

Ο λόγος απλός. Οι τεχνικές υπηρεσίες μερίμνησαν ώστε να βαφτούν ξανά οι λευκές διαγραμμίσεις για τους πεζούς. Φρόντισαν μάλιστα να τοποθετήσουν τους κώνους αλλά και τις κορδέλες που απαγορεύουν τη διέλευση των οχημάτων.

Ωστόσο αυτά παρέμειναν στο σημείο αρκετές ώρες μετά το βάψιμο και αφού πλέον η μπογιά είχε στεγνώσει αφού κανένα αρμόδιο συνεργείο δε φρόντισε να ξαναπεράσει από την περιοχή για να απομακρύνει τους κώνους και τις κορδέλες.

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ένα απίστευτο κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή της Παπαναστασίου με την οργή των οδηγών να ξεχειλίζει.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί. Τα αυτοκίνητα έχουν ρίξει κάτω τους κώνους και τις κορδέλες και περνούν από πάνω. Ένα μικρό χάος δίνει το στίγμα του τι συμβαίνει στο σημείο.

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος της περιοχής που έστειλε τις σχετικές φωτογραφίες στο neakriti.gr, κόντεψε δύο φορές να γίνει ατύχημα αφού δε βρίσκεται κανείς στην Παπαναστασίου για να ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News