Ηράκλειο

Δίνουν το αίμα τους αύριο για τους πυρόπληκτους στο Γάζι

Στόχος της δράσης είναι να συγκεντρωθεί αίμα για τους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές φωτιές της Αττικής.

Μεγάλη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνουν αύριο Κυριακή 12 Αυγούστου ο Δήμος Μαλεβιζίου, το Γραφείο Παιδείας και οι Σχολικές Επιτροπές, σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών “ΑιματοΚρήτης” και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τον Σύλλογο Γυναικών “Μαλβαζία”, τον Αθλητικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας ΟΦΑΜ, την Eνορία Αγίας Μαρίνας και με άλλους τοπικούς φορείς.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι, μπροστά από το Δημαρχείο, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, από την κινητή μονάδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Στόχος της δράσης είναι να συγκεντρωθεί αίμα για τους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές φωτιές της Αττικής. Όποιος όμως εθελοντής αιμοδότης το επιθυμεί, μπορεί να διαθέσει τη φιάλη του όπου θέλει, ή ακόμα και να την πιστώσει στην προσωπική του καρτέλα.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Όπως από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο πλευρό των πυρόπληκτων συμπολιτών μας της Αττικής, έτσι και συνεχίζουμε. Διοργανώνουμε μια ανοικτή, μεγάλη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στην καρδιά της πρωτεύουσας του Δήμου μας, στο Γάζι, με στόχο όποιοι το επιθυμούν, εύκολα, γρήγορα και χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές, τα στελέχη του Δήμου μας, τους συλλόγους και τους φορείς, που συμμετέχουν μαζικά και ενεργά για τον κοινό σκοπό».

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια