Εθελοντική αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους

Ηράκλειο
Εθελοντική αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνεται στο Μαλεβίζι.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι, μπροστά από το Δημαρχείο, από τις 10:00 – 13:00, από την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Στόχος της δράσης είναι να συγκεντρωθεί αίμα για τους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές φωτιές της Αττικής. Όποιος όμως εθελοντής αιμοδότης το επιθυμεί, μπορεί να διαθέσει τη φιάλη του όπου θέλει, ή ακόμα και να την πιστώσει στην προσωπική του καρτέλα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Όπως από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο πλευρό των πυρόπληκτων συμπολιτών μας της Αττικής, έτσι και συνεχίζουμε. Διοργανώνουμε μια ανοικτή, μεγάλη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στην καρδιά της πρωτεύουσας του Δήμου μας, στο Γάζι, με στόχο όποιοι το επιθυμούν, εύκολα, γρήγορα και χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία να συμμετάσχουν στην προσπάθεια.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές, τα στελέχη του Δήμου μας, τους συλλόγους και τους φορείς, που συμμετέχουν μαζικά και ενεργά για τον κοινό σκοπό».

Η αιμοδοσία οργανώνεται από τον Δήμο Μαλεβιζίου, το Γραφείο Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές, σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών «ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ» και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τον Σύλλογο Γυναικών «Μαλβαζία», τον Αθλητικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας Ο.Φ.Α.Μ, την ενορία Αγίας Μαρίνας και με άλλους τοπικούς φορείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News