Είχε 10 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο ίδιο του το σπίτι  

Ηράκλειο
Είχε 10 γραμμάρια κοκαΐνης μέσα στο ίδιο του το σπίτι  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κοκαΐνη «πιάστηκε», μέσα στο ίδιο του το σπίτι ένας άνδρας στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος συνελήφθη χτες το πρωί.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήσαν οι Αρχές στο σπίτι του 32χρονου άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας. 

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (08.08.2018) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 32χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (09.08.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας  πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 32χρονου όπου κατά την  διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News