default-image

Ναρκωτικά έκρυβε στο αυτοκίνητό του 33χρονος

Ηράκλειο
Ναρκωτικά έκρυβε στο αυτοκίνητό του 33χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σταθμευμένο όχημά του 33χρονος έκρυβε ποσότητα ναρκωτικών - Ωστόσο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε και ο ίδιος συνελήφθη

Στο όχημά του έκρυβε 262 γραμμάρια κάνναβης 33χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι.

Στο αυτοκίνητο του 33χρονου άνδρα, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής και βρέθηκε η ποσότητα ναρκωτικών, έγινε έλεγχος ενώ ήταν σταθμευμένο. Ο 33χρονος άμεσα αναζητήθηκε από την αστυνομία, η οποία τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Αστυνομίας έχει ως εξής:

«Συνελήφθη, 33χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 262 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (08.08.2018) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (08.08.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας έγινε έλεγχος σε σταθμευμένο  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 33χρονου κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 262 γραμμάρια κάνναβης.

Άμεσα αναζητήθηκε και εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 33χρονος από τους ανωτέρω αστυνομικούς.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News