Δωρεά... ζωής για το δέρμα με τελικό αποδέκτη το ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο
Δωρεά... ζωής για το δέρμα με τελικό αποδέκτη το ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπεύθυνη του προγράμματος «Τρέχω για τη ζωή» κ. Αγάπη Σταματάκη, ο Πρόεδρος των Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, κ. Σπύρος Καμπαξής και η Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω Ηρακλείου κ. Χρυσούλα Αντωνογιαννάκη, δώρησαν στην Δερματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ υπό την Διεύθυνση του Καθηγητή κ. Κων/νου Κρασαγάκη ένα δερματοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν το έργο της νέων ιατρών της μονάδας για την διερεύνηση σπίλων και μελανώματος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τους δρομείς, γονείς και παιδιά που έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο για την συγκέντρωση χρημάτων και τα μέλη του Αγκαλια-ζω οι οποίοι με την 20 ευρώ συνδρομή τους κατ’ έτος και δωρεές βοήθησαν τώρα στην ως άνω δωρεά αλλά και οπου μας ζητείται η όπου χρειάζεται.

Ευχαριστούμε επίσης τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, τον καθηγητή κ. Κ. Κρασαγάκη, αποδέκτη της δωρεάς μέσω του Νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ, τους ιατρούς της κλινικής του και τους ευχόμαστε να είναι πάντοτε πρόθυμοι και υγιείς να προσφέρουν τις γνώσεις και υπηρεσίες τους στους ασθενείς τους.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News