Ηράκλειο

Έτσι θα αναβαθμιστεί η Δημοτική παραλία του Καρτερού

Σύμβαση συνεργασίας για την πιστοποίηση της δημοτικής παραλίας του Καρτερού υπεγράφη ανάμεσα στο Δήμο Ηρακλείου και την εταιρεία Costa Nostrum ΕΠΕ - Ακτή ως αειφόρος παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο της «ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου προς τους δημότες και τους επισκέπτες του» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κύριος στόχος είναι η ποιοτική βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, η προστασία του περιβάλλοντος, η αύξηση της ικανοποίησης των ημεδαπών και τουριστών χρηστών της παραλίας, καθώς και η προώθηση των αρχών του αειφόρου τουρισμού μέσω των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Δήμος Ηρακλείου.

Η νέα αυτή συνεργασία σφραγίστηκε με την υπογραφή της σύμβασης συνεργασίας από τον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Ινιωτάκη, και από τον κ. Βασίλη Ζησιμόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Ιδρυτή της Costa Nostrum ΕΠΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως «και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη νέα συνεργασία η οποία πρόκειται να προσφέρει τα μέγιστα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση, προώθηση και ανάδειξη τόσο του παράκτιου οικοσυστήματος όσο και της Δημοτικής Παραλίας του Καρτερού – Ακτή.

Παρών επίσης στην υπογραφή ήταν και ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου κ. Μανώλης Φωτάκης.».

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια