Έκλεψε μέχρι και... powerbank – «Χτύπησε» σε σπίτι & σε περίπτερο

Ηράκλειο
Έκλεψε μέχρι και... powerbank – «Χτύπησε» σε σπίτι & σε περίπτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάφερε να κλέψει πολλά αντικείμενα από ένα σπίτι και ένα περίπτερο ο 27χρονος άντρας, ελληνικής καταγωγής, δεν κατάφερε όμως να πάει μακριά…

Την Κυριακή μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθη ο 27χρονος για δύο υποθέσεις κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν από τον ίδιο, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα.

Συγκεκριμένα, από το σπίτι ενός 27χρονου ντόπιου και από το περίπτερο που ανήκει σε 20χρονη, έκλεψε δύο κινητά τηλέφωνα, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία τραπεζική κάρτα ανάληψης, και μία συσκευή φόρτισης (powerbank).

Αφού διαπιστώθηκε ότι και τις δύο κλοπές τις είχε διαπράξει το ίδιο άτομο, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο 27χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (05.08.2018) μετά τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 27χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία 27χρονου ημεδαπού και από περίπτερο ιδιοκτησίας 20χρονης ημεδαπής, δύο κινητά τηλέφωνα, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία τραπεζική κάρτα ανάληψης, και μία συσκευή φόρτισης (powerbank).

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 27χρονος διέπραξε την εν λόγω κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News