Απολογισμό για τη φετινή αποσταγματική περίοδο κάνουν σήμερα οι καζανάρηδες

Ηράκλειο
Απολογισμό για τη φετινή αποσταγματική περίοδο κάνουν σήμερα οι καζανάρηδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέματα που αφορούν την παραγωγή σταφυλιών, αλλά και τις άδειες απόσταξης θα απασχολήσουν τη γενική συνέλευση του Συλλόγου Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Ν. Ηρακλείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 5 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (κεντρική πλατεία) στις Δαφνές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του αλλά και όποιον ενδιαφερόμενο θα ήθελε να παρευρεθεί στη συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει απολογισμός και ενημέρωση για τη φετινή αποσταγματική περίοδο, καθώς και ενημέρωση από τον νομικό σύμβουλο κ. Αντώνη Βγόντζα για τα νέα δεδομένα διακίνησης και πώλησης του προϊόντος και έκδοσης αδειών απόσταξης, ενώ θα συζητηθούν οι όποιοι προβληματισμοί για τη διαχείριση σταφυλιών λόγω βροχοπτώσεων.

«Έχουμε απευθύνει πρόσκληση και στους βουλευτές μας και στον περιφερειάρχη να παραστούν στη συζήτηση. Παρών θα είναι και ο δικηγόρος του Συλλόγου μας, ο οποίος θα εξηγήσει τις αλλαγές που έγιναν στο θέμα της απόσταξης, αλλά και ο οικονομολόγος-γεωπόνος κ. Μπουνάκης, με τον οποίο θα συζητήσουμε το θέμα της ονομασίας προέλευσης της κρητικής τσικουδιάς», τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Ηρακλείου κ. Στάθης Φραγκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News