Δε σταματούν να βοηθούν τους πληγέντες των πυρκαγιών στο Μάτι οι Κρητικοί

Ηράκλειο
Δε σταματούν να βοηθούν τους πληγέντες των πυρκαγιών στο Μάτι οι Κρητικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη μία συγκινητική πράξη αγάπης και ανθρωπιάς από την Κρήτη προς τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.

Αυτή τη φορά, η προσφορά «έρχεται» από το Σύλλογο Νέων Επαγγελματιών Επιβατικών Αυτοκινήτων Ηρακλείου, μέλη του οποίου όχι μόνο χάρισαν φάρμακα στους επιζώντες από την πύρινη τραγωδία, αλλά συνέδραμαν και οικονομικά ούτως ώστε να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους να «σταθούν» ξανά στα πόδια τους.

Μάλιστα, τα κιβώτια μετέφερε δωρεάν Κρητική μεταφορική εταιρία, από το Ηράκλειο προς το Κέντρο Υγείας Ραφήνας - Πικερμίου.

Τα παραπάνω αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο κ. Βαρδαβάκης Φίλιππος.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του κ. Βαρδαβάκη:

«Ο Σύλλογος Νέων Επαγγελματιών Επιβατικών Αυτοκινήτων Ηρακλείου, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως τα μέλη του για την οικονομική συνεισφορά τους για ιατρικά φάρμακα και το κοινωνικό τους ενδιαφέρον προς τους πληγέντες της πυρκαγιάς που έλαβε χώρα στο Μάτι της Αττικής. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τη μεταφορική εταιρία “Δογκάκης” για την αφιλοκερδή μεταφορά των κιβωτίων από το Ηράκλειο προς το Κέντρο Υγείας Ραφήνας - Πικερμίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News