Ηρακλειώτης έγινε... πλούσιος πιάνοντας το λαχείο!

Ηράκλειο
Ηρακλειώτης έγινε... πλούσιος πιάνοντας το λαχείο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά 100.000€ πλουσιότερος έγινε ένας Ηρακλειώτης που αγόρασε λαχείο από τα πρακτορεία Ηράκλειο Lottery.

Γουρλίδικα είναι τα πρακτορεία Ηράκλειο Lottery αφού κατά καιρούς μοιράζουν χιλιάδες ευρώ σε ανθρώπους που η Τύχη τους «χαμογέλασε» και αυτό το καλοκαίρι φαίνεται πως θα είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα για έναν Ηρακλειώτη.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη το Λαϊκό Λαχείο και ο λαχνός 187256, σειρά 8η κέρδισε 100.000 € και αυτό που διαπιστώθηκε εκείνη τη μέρα είναι πως ο συγκεκριμένος λαχνός είχε αγοραστεί σε πρακτορείο του Ηράκλειο Lottery.

Αυτό αναφέρει ο Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος του πρακτορείου Μιχάλης Βρέντζος ο οποίος μιλώντας στο neakriti.gr λέει ότι «είναι μεγάλη χαρά που δώσαμε 100.000€ και έφυγαν από εμάς για άλλη μία φορά χιλιάδες χρήματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που για άλλη μία φορά διαπιστώσαμε ότι αυτό το τυχερό λαχείο πουλήθηκε από εμάς».

Ένας Ηρακλειώτης, λοιπόν, από τη μία μέρα στην άλλη έγινε κατά 100.000€ πλουσιότερος, αγοράζοντας απλά ένα λαχείο το οποίο απεδείχθη και τυχερό, αφού τα χρήματα δεν είναι λίγα και αναμφισβήτητα μπορούν να καλύψουν μεγάλες ανάγκες ιδίως την τρέχουσα εποχή που οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Η Ηράκλειο Lottery όμως έχει μοιράσει και στο παρελθόν πολύ μεγάλα ποσά.

«Κάθε χρόνο δίνουμε εκατομμύρια. Πριν από λίγους μήνες, για παράδειγμα, δόθηκε από εμάς σκρατς του ενός ευρώ που κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ. Άλλη φορά πάλι, έχουν δοθεί σε τυχερό 600.000€» τονίζει ο κ. Βρέντζος.

Τα πρακτορεία Ηράκλειο Lottery Α.Ε. λοιπόν έχουν κάνει κατά καιρούς χαρούμενους πολλούς Κρητικούς και γι’ αυτό το λόγο οι κάτοικοι τα επιλέγουν με… κλειστά μάτια!

«Όσοι μπαίνουν εδώ μέσα, έχουν την ελπίδα πως θα κερδίσουν και περιμένουν με ανυπομονησία την κλήρωση του Τζόκερ, του λαχείου ή οποιουδήποτε άλλου τυχερού παιχνιδιού το οποίο έχουν συμπληρώσει…».

Τέλος, ο κ. Βρέντζος μας ενημερώνει ότι «την Κυριακή έχει κλήρωση στο Τζόκερ το οποίο μοιράζει 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως θα τα δώσουμε εμείς!».

Μήπως να τρέξετε στα πρακτορεία Ηράκλειο Lottery και να παίξετε Τζόκερ; Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News