Πωλούσε τσάντες «μαϊμού» για… αυθεντικές

Ηράκλειο
Πωλούσε τσάντες «μαϊμού» για… αυθεντικές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για αυθεντικές πουλούσε πλήθος τσαντών στον ανυποψίαστο κόσμο ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στη Χερσόνησο.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 52 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Και αυτό γιατί, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο κατάστημα που του ανήκει οι Αρχές, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο εταιρείας, ανακάλυψαν ότι πλήθος προϊόντων (πορτοφόλια, τσάντες, σακίδια) που είχε στο μαγαζί του 52χρονος αποτελούσαν απομιμήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης: 

«Συνελήφθη, σήμερα (02.08.2018) πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα χθες (01.08.2017), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα σε περιοχή του Δήμου  Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμης εταιρείας και συνελήφθη ο 52χρονος ως  ιδιοκτήτης καταστήματος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (πορτοφόλια, τσάντες, σακίδια) απομιμήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News