Η κάνναβη στο αυτοκίνητο τους οδήγησε στα χέρια της αστυνομίας

Ηράκλειο
Η κάνναβη στο αυτοκίνητο τους οδήγησε στα χέρια της αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα ΙΧ επέβαιναν μία 19χρονη και ένας 33χρονος οι οποίοι έκρυβαν την κάνναβη όμως πολύ γρήγορα έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης σταμάτησαν τους δύο δράστες στο Ηράκλειο και πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο αυτοκίνητο.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 210 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (01.08.2018) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου δύο (2) ημεδαποί 19χρονη και 33χρονος κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (01.08.2018) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 210 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφεία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News