Κρίσιμες ώρες για 2 μοτοσυκλετιστές μετά από τροχαία - Καλά νέα για την έγκυο

Ηράκλειο
Κρίσιμες ώρες για 2 μοτοσυκλετιστές μετά από τροχαία - Καλά νέα για την έγκυο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχονται για τη ζωή τους δύο οδηγοί μοτοσυκλέτας στην εντατική ενώ η έγκυος που ενεπλάκη σε τροχαίο παίρνει εξιτήριο.

Ατέλειωτη είναι η λίστα των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων και αυτό το καλοκαίρι με την Κρήτη να θρηνεί νεκρούς και πολλούς τραυματίες να μάχονται για να βγουν νικητές από τη σοβαρή περιπέτεια που βιώνουν. Δύο μοτοσυκλετιστές δίνουν το δικό τους αγώνα ζωής και έντονη είναι η αγωνία των συγγενών τους που περιμένουν εναγωνίως μια καλή είδηση είδηση από την εντατική παρά τη δύσκολη πραγματικότητα.

Πρόκειται για τον 23χρονος νεαρό που τραυματίστηκε σοβαρά με τη μηχανή στην οδό Μελισσηνού στο Ρέθυμνο και έναν 52χρονο πολυτραυματία που τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό στο ύψος του Λατζιμά Ρεθύμνου.

Σε καταστολή οι δύο μοτοσυκλετιστές

Όπως σημειώνει αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ.Φανουργιάκης: «και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένοι σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας.Η ατάστασή τους είναι σοβαρή».

Σώθηκε το πόδι 63χρονου

Πιο τυχερός στάθηκε ο 63χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στις Γούβες. Αρχικά διασώστες και αυτόπτες μάρτυρες ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα καθώς ο 63χρονος είχε εικόνα ακρωτηριασμού στο πόδι. Μετά από επέμβαση όμως οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το πόδι του και πλέον νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ περιμένοντας να επιστρέψει στο σπίτι του για να αναρρώσει πλήρως από το εφιαλτικές στιγμές που έζησε και να δώσει αγώνα για την αποκατάστασή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News