Ηράκλειο

Παιδικοί Σταθμοί: Στα κρύα του λουτρού πολλές οικογένειες και φέτος

Εκτός βρεφικών σταθμών θα μείνουν όπως όλα δείχνουν και φέτος αρκετά βρέφη από το Ηράκλειο που αν και οι οικογένειές τους είδαν στα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ ότι έχουν επιλεγεί, ωστόσο ο αριθμός των επιλεγμένων υπερβαίνει κατά πολύ τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων.

Και αν κάποιες οικογένειες υπολόγιζαν ότι όσα παιδιά δεν μπορούν να καλυφθούν από τις δομές του Δήμου θα μπορούσαν να ελπίζουν σε ιδιωτικούς βρεφικούς σταθμούς που συμμετέχουν στο ΕΣΠΑ, όπως εξήγησε ο κ. Βουρεξάκης, οι θέσεις σε ένα μεγάλο βαθμό είναι στις ιδιωτικές δομές, κλεισμένες προ πολλού.

Σε ότι αφορά πάντως τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ ξεκίνησε από  χθες  και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή η διαδικασία κατάθεσης πρόσκλησης Voucher στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου με τις οικογένειες που τα παιδιά τους έχουν επιλεγεί, να πρέπει να καταθέτουν τα έγγραφα που απαιτούνται για να μπορούν σε δεύτερο επίπεδο να περιμένουν την επιλογή με βάση τη μοριοδότηση και όχι την σειρά προτεραιότητας.

Την ίδια ώρα πάντως με τα χαρτιά τους στα χέρια θα πρέπει να βρίσκονται και οι ενδιαφερόμενοι να στελεχώσουν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου, καθώς η προθεσμία υποβολής που ξεκινάει από αύριο θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Αυγούστου και αφορά στην πρόσληψη 77 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια