Κάνναβη
Φωτ. αρχείου

Δεν πρόλαβαν να πουλήσουν τα ναρκωτικά που κατείχαν

Ηράκλειο
Δεν πρόλαβαν να πουλήσουν τα ναρκωτικά που κατείχαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερο από ένα κιλό κάνναβης είχαν στην κατοχή τους δύο άνδρες στο Ηράκλειο, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των Αρχών.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, πρόκειται για δύο άνδρες 61 και 28 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χτες το απόγευμα στο Ηράκλειο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι άνδρες συνελήφθησαν στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες και χώρους που χρησιμοποιούν ο 61χρονος με τον 28χρονο, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 1 κιλό και 756 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News