Έκρυβε βράχο... κοκαΐνης στη μοτοσικλέτα

Ηράκλειο
Έκρυβε βράχο... κοκαΐνης στη μοτοσικλέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναρκωτικά σε μορφή βράχου εντόπισαν στην κατοχή ενός 26χρονου ελληνικής καταγωγής οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης το βράδυ της Κυριακής.

Ο 26χρονος επέβαινε σε μοτοσικλέτα την ώρα που οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν. Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου.

Επιπλέον, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο νεαρός με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (29.07.2018) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (29.07.2018) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας έγινε έλεγχος στον 26χρονο που επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου.

Επιπλέον, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News