Από το χειρουργείο στην Εντατική η 32χρονη Γαλλίδα

Ηράκλειο
Από το χειρουργείο στην Εντατική η 32χρονη Γαλλίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η 32χρονη Γαλλίδα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, μετά τον τραυματισμό της σε σοβαρό τροχαίο που ενεπλάκη το όχημα που επέβαινε

Με πολλαπλά κατάγματα στο κάτω άκρο, μεταφέρθηκε από τον Άγιο Νικόλαο στο Ηράκλειο, μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το όχημα που επέβαινε μία 32χρονη, έγκυος γυναίκα, από τη Γαλλία το μεσημέρι.

Η 32χρονη Γαλλίδα η οποία βρίσκεται στον 5ο μήνα κύησης υπεβλήθη σε υπερογράφημα και το μωρό που κυοφορεί είναι ζωντανό. Η μεταφορά της ωστόσο κρίθηκε αναγκαία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr: «H 32χρονη Γαλλίδα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και ενδέχεται να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Το χρονικό

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης οδηγός και συνοδηγός, του τζιπ βγήκαν ζωντανές μέσα από το όχημα, καθώς ενεργοποιήθηκε ο αερόσακος.

Οι δύο Γαλλίδες, βίωσαν και βιώνουν μία σοβαρή περιπέτεια κατά τη διάρκειά της επίσκεψής του στην Κρήτη.

Το απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου μετά τον κόμβο Νεάπολης.

Αυτοκίνητο και τζιπ συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το δεύτερο να ακολουθήσει μια «τρελή» πορεία και να «περάσει» πάνω από το στηθαίο του δρόμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News