Φρικτό τροχαίο στις Γούβες - Τραυματίστηκε σοβαρά ένα άτομο

Ηράκλειο
Φρικτό τροχαίο στις Γούβες - Τραυματίστηκε σοβαρά ένα άτομο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασθενοφόρο παρέλαβε ένα σοβαρά τραυματία.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εθνική οδό Ηρακλείου Αγίου Νικολάου στο ύψος των Γουβών και με κατέυθυνση προς Χερσόνησο.

Ένα άτομο έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κάτω άκρο στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ακρωτηριασμό, ωστόσο σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες γίνεται ό,τι είναι εφικτό για να σωθεί το πόδι του άνδρα. 

Σοβαρός τραυματισμός 23χρονου

Yπενθυμίζεται ότι σοβαρά τραυματίστηκε 23χρονος στο Ρέθυμνο μετά από τροχαίο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε έσπευσμένα από το γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο για χειρουργική επέμβαση.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου στην πολύπαθη οδό Μελισσινού.

Τραυματίστηκε έγκυος

Νωρίτερα το πρωί μια έγκυος Γαλλίδα τραυαμτίστηκε στο δρόμο Ηρακλείου Αγίου Νικολάου στο ύψος της Νεάπολης. Αυτοκίνητο και  τζιπ συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το δεύτερο να ακολουθήσει μια "τρελή" πορεία και να «περάσει» πάνω από το στηθαίο του δρόμου.  Τυχερή ήταν η οδηγός και συνοδηγός του τζίπ -η οποία μάλιστα είναι έγκυος στον 5ο μήνα -καθώς βγήκαν ζωντανές μέσα από το τζιπ και ενεργοποιήθηκε ο αερόσακος. Πρόκειται για Γαλλίδες η υγεία των οποίων ευτυχώς δεν κινδυνεύει αν και βίωσαν τόσο σοβαρή περιπέτεια στην Κρήτη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News