Απίστευτο τροχαίο με έγκυο - Τζιπ «καρφώθηκε» στο στηθαίο

Ηράκλειο
Απίστευτο τροχαίο με έγκυο - Τζιπ «καρφώθηκε» στο στηθαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζιπ μετά από τρελή πορεία κατέληξε στο στηθαίο ενώ τραυματίστηκε η έγκυος γυναίκα.

Aπίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου μετά τον κόμβο Νεαπόλεως.

Αυτοκίνητο και  τζιπ συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το δεύτερο να ακολουθήσει μια "τρελή" πορεία και να «περάσει» πάνω από το στηθαίο του δρόμου.  Τυχερή ήταν η οδηγός και συνοδηγός του τζίπ -η οποία μάλιστα είναι έγκυος στον 5ο μήνα -καθώς βγήκαν ζωντανές μέσα από το τζιπ το μπροστινό μέρος του οποίου καταστράφηκε ενώ ενεργοποιήθηκε ο αερόσακος. Πρόκειται για Γαλλίδες η υγεία των οποίων ευτυχώς δεν κινδυνεύει αν και βίωσαν τόσο σοβαρή περιπέτεια στην Κρήτη. 

Τυχερή η έγκυος Γαλλίδα

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστική υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η έκπληξη όλων όμως ήταν μεγάλη όταν έγινε γνωστό ότι η τραυματίας είναι έγκυος και η αγωνία εντάθηκε για την υγεία της ίδιας και του μωρού που κυοφορεί. Κι αυτό γιατί η σύγκρουση των αυτοκινήτων ήταν σφοδρή όπως "μαρτυρούν" και οι φωτογραφίες του Νίκου Δαγκωνάκη. 

Το ασεθνοφόρο παρέλαβε την έγκυο γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου κ.Σπινθούρη όπου αρχικά μεταφέρθηκε η έγκυος: «πρόκειται για 32χρονη Γαλλίδα που βρίσκεται στον 5ο μήνα κύησης. Φέρει πολλαπλά κατάγματα στο κάτω άκρο ενώ υπεβλήθη σε υπερηχογράφημα και το μωρό που κυοφορεί είναι ζωντανό. Ευτυχώς δεν φέρει σοβαρές κακώσεις ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News