Ηράκλειο

Νέα γκάφα από τον ένοπλο που διέφυγε με λεία... 20 ευρώ

Κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις του ενώ είχε το πρόσωπο ακάλυπτο.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το πρωί μία νεαρή γυναίκα στους Αγίους Δέκα στη Μεσαρά όταν ένας ένοπλος μπήκε στο κατάστημά της για τη ληστέψει.

 Ο άγνωστος άνδρας με ακάλυπτο το πρόσωπο, φορώντας μόνο γυαλιά ηλίου έστρεψε το όπλο του εναντίον της και στης ζήτησε να του παραδώσει τα χρήματα του ταμείου.

Έντρομη η γυναίκα του έδωσε μόλις 20 ευρώ με τον ληστή μη μένοντας ικανοποιημένος από την τροπή που πήρε το σχέδιό του, να της ζητάει και το πορτοφόλι το οποίο περιείχε προσωπικά έγγραφα και κάρτες. Αμέσως μετά, ο δράστης ανέβηκε στο βεσπάκι και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Kάμερα κατέγραψε το πρόσωπο του ληστή

 Όλα ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με πληροφορίες, στις 9 και μισή περίπου το πρωί ο δράστης ηλικίας 30 – 35 ετών διέσχισε τον κεντρικό δρόμο των Αγίων Δέκα με μηχανάκι μικρού κυβισμού, πέρασε μπροστά από το βιβλιοπωλείο που λειτουργεί και ως υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, έκανε στροφή μερικά μέτρα πιο κάτω μπροστά από μία τράπεζα, η κάμερα της οποίας φαίνεται να κατέγραψε τις κινήσεις του.

 Ο άγνωστος άνδρας συνέχισε επέστρεψε μπροστά από το βιβλιοπωλείο, σταμάτησε το δίκυκλό του μπροστά στην είσοδο και κατευθύνθηκε στο εσωτερικό κρατώντας το όπλο με το οποίο απείλησε την ιδιοκτήτρια προκειμένου να της αποσπάσει τις εισπράξεις.

 Κανείς από όσους βρισκόταν εκείνη την ώρα στα γειτονικά καταστήματα δεν υποψιάστηκε τον άνδρα με τα γυαλιά ηλίου καθώς όλοι υπέθεσαν ότι επρόκειτο για πελάτη ώσπου η γυναίκα βγήκε από το κατάστημα φωνάζοντας για βοήθεια.

 Η αστυνομία εξετάζει τα διαθέσιμα στοιχεία προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τον θρασύτατο ληστή.

 

Σχόλια